Uzsāk studiju kursu “Astroloģijas un dziedniecības studijas iesācējiem”

Cilvēka attīstības un turpmākā likteņa pamatus nosaka visdažādākie faktori – cilvēka dzimšanas un dzīves vieta, mantojumā saņemtie principi – iedzimtība, audzināšana, citu cilvēku attieksme, apkārtējā vide un pasaule, gan viss pārējais, kas lielākā vai mazākā mērā spēj ietekmēt kā viņa fizisko tā garīgo attīstību. Tāpēc mūsdienās cilvēks meklē atbildes uz daudziem jautājumiem, kuri to interesē un satrauc.

  ASTROLOĢIJA mēģina atbildēt uz cilvēkam vissvarīgāko jautājumu, kas nodarbina katru radošo būtni: kāda ir jēga? Kāpēc es esmu un ko es varu darīt savas attīstības labā?

Izzinot un izprotot astroloģiju, cilvēks spēj izpētīt savstarpējo saikni starp pagātni un nākotni un pats apzināti veidot savu dzīvi.

Apgūstot DZIEDNIECĪBAS kursu, ikvienam tiek dota iespēja gan teorētiski, gan praktiski apgūt veselīga dzīvesveida pamatprincipus, lai katrs tos varētu pielietot savā ikdienas dzīvē, kā arī sniegt padomus citiem.

  Ko iegūsiet:

  • uzlabosiet savu pašsajūtu un veselības stāvokli
  • atjaunosiet un attīrīsiet visu savu organismu kopumā, ieskaitot organisma fizioloģiju, nervu sistēmu, psihi un prātu
  • atbrīvosieties no jebkura garīgā un fiziskā noguruma un stresa
  • pozitīvi un optimistiski uztversiet dzīvi un galvenais būsiet dzīvespriecīgi un veseli
  • spēsiet brīvi vadīt un kontrolēt organismā enerģijas apriti un izmantot savu zemapziņu savu mērķu realizēšanā

Īstenojot licencētas pieaugušo profesionālās kvalifikācijas pilnveides izglītības un interešu izglītības programmas, dodam iespējas apgūt tādas teorētiskās un praktiskās zināšanas, kuras var pielietot savā turpmākajā praktiskajā darbībā atbilstoši mūsdienu prasībām.

  Ceļu ir daudz, bet sirds zina tuvāko. Labi saprast, daudz iemācīties.
(Morijas dārza lapas) 

Ikvienam interesentam ir dota iespēja apgūt savām interesēm atbilstošu apmācību KOSMOZOFIJAS institūta SASKARSME Izglītības centrā.

Esiet pie mums mīļi gaidīti!

Jūsu

Ingūna Zeltiņa

Piesakies izglītības ziņu jaunumiem
Show Buttons
Hide Buttons
Cart