Kas tas ir aizvainojums? Kā tas izpaužas pašos cilvēka būtības dziļumos?

Kas tas ir aizvainojums? Kā tas izpaužas pašos cilvēka būtības dziļumos? Kā aizvainojumu var transformēt pēc iespējas apzinātāk un nesāpīgāk? Kāda dāvana cilvēkam slēpjas zem aizvainojuma mācībstundas? Kāda tad ir aizvainojuma būtība?

Aizvainojums un kā ar to tikt galā

Aizvainojums, tā ir nevēlēšanās pieņemt jūsu Dvēseles attīstībai tik nepieciešamo mācībstundu. To mācību, ko esiet ieplānojuši jau iepriekš.

Un, tajā pat laikā tie cilvēki, kuri patlaban ir apvainojušies uz Jums, nevēlas pieņemt savu mācībstundu Dvēseles izaugsmei, ko Jūs viņiem uz iepriekšējās vienošanās pamata ar mīlestību un līdzcietību pasniedzat. Tādejādi, no dzimšanas līdz iemiesojuma beigām, kādam jūs esiet gan karmiskie skolotāji, gan skolnieki.

No tā izriet, ka aizvainojums, apvainošanās ir karmiskais mezgls, ko jūs paši esiet izvēlējušies „sasiet” savas izaugsmes vārdā. Jau pirms iemiesošanās sarunājot ar citām Dvēselēm, ka tās būs katalizatori, lai saņemot šo stundu, jūs spētu transformēt iepriekšējās dzīvēs iegūtās zemfrekvenču enerģijas caur Pieņemšanu un Piedošanu, par Mīlestību un Apzinātību. Vienlaicīgi vienojoties par to, kādas stundas jūs pasniegsiet kā karmiskie skolotāji.

 Ja Jūs nepieņemiet šo stundu, tad rodas dziļš garīgās mācības noliegums- aizvainojums! Ja apvainojas tikai viena puse, tas nozīmē, ka mācībstunda bija domāta vienam, un otrādi. Ja abas puses nepieņem šo mācībstundu, pats trakākais, kas uz zemes var notikt, ir karš.
Tādēļ pieņemt šo mācību ir ļoti svarīgi, jo ātrāk, jo labāk neaudzējot Ego-prāta ambīcijas. Aizvainojums bremzē visus iekšējos dvēseles attīstības un izaugsmes procesus. Tā vietā, lai apgūtu šo mācību, cilvēks projicē negatīvās emocijas uz savu karmisko skolotāju.

Tad kā transformēt aizvainojumu un vienlaicīgi gūt mācību?

 1) Jāpieņem tas fakts, ka jūs esiet apvainojušies uz cilvēku, situāciju utt. (tik vienkārši!);

2) pavērot(atcerēties), kā jūs apvainošanās ietekmē:

– fiziskajā plānā (iesējams asinsspiediena maiņas, sāpes sirds apvidū, drebuļi, bezmiegs, galvassāpes utml.) – emocionālajā līmenī, sajūtot, kādas emocijas konkrētais aizvainojums izsauc (naidu, bailes, vilšanos utt.)

Dažādos gadījumos mācība var būt citāda, tādēļ vēlams vienā reizē strādāt ar tikai vienu gadījumu:

-mentālā līmenī, kad katrs aizvainojums parāda jūsu pārliecību par „savu taisnību” vai iluzoro netaisnību no karmiskā skolotāja puses.

-enerģētiskā līmenī, kad variet novērot, kādas katram konkrētajam aizvainojumam ir vibrācijas.

Kāds daudzdimensiju tēls to var raksturot (skaņa, melodija, zīmējums, garša, sajūta, smarža)- kas no tā asociējās ar jūsu aizvainojumu?

Jūsu maņu orgāni šūnu atmiņā ir piefiksējuši aizvainojuma saistību. Kādēļ ir vajadzīgas šīs asociācijas? Tādēļ, lai Jūs transformācijas procesā būtu vērotāji, nevis dalībnieki. Jūs strādājiet ar iekšējo tēlu, nevis atkal un atkal domās pārtiniet, pārcilājiet, pārdzīvojiet negatīvās emocijas, kuras var ietekmēt jūsu psihi un veselību. Otrkārt, strādājot ar tēlu, mazinās situācijas nozīmība un jums vairs jūsu aizvainojums nešķiet tik būtisks.

Tātad katrs aizvainojums ir iefiksēts jūsu DNK un gaida…transformācijas uzsākšanu. Tad, ka jūs esiet apzinājušies un pieņēmuši to faktu, ka jums ir aizvainojums uz kādu, esiet pavērojuši tās negatīvo emociju lamatas, kurās iekrītiet, un kā tas jūs ietekmē, tad jūs esiet gatavi nākamajam svarīgajam solim. -ja sajūtiet sevi gatavu, piesauciet savu Augstāko Es jeb Dievišķo klātbūtni, izsakot nodomu par savu gatavību dziļajam un nopietnajam darbam ar konkrēto aizvainojuma epizodi:

-ieņemiet novērotāja pozīciju, atsaucot atmiņā faktus, nevis emocijas. Vērojiet situācijas dalībniekus no malas. Viens no tiem ir jūsu pagātnes Es (nevis šodienas Es- neasociējiet ar savu šodienas Es);

-Sajūtiet ar visu savu būtību katru vārdu, katru rīcību un atcerieties: Dvēselei piemīt viedums, tā nenosoda un nevērtē. Saglabājiet skaidru apzināšanos par šo procesu. Jums tas izdosies. Esiet ārpus vērtēšanas un nosodīšanas.

-Nākamais transformācijas etaps saucas Atklāsme. Tā ir dāvana no Jūsu augstākā Es! Kad jums ir izdevies apzināti, bez emocijām un vērtēšanas ieraudzīt šo notikumu, jūs sāksiet apzināties šīs situācijas cēloņu -seku sakarību. To sauc arī par „skatu no Augšas”. Šajā atklāsmes stāvoklī, jūsu Augstākais Es parāda, cik ļoti vietā un laikā bija šī mācība. Apzināšanās un piedošana ir vienlaicīgs daudzdimensionāls process. Apzinoties Jūs ieraudzīsiet visu Dievišķā plāna gudrību, mīlestību un līdzcietību, ar kuru jums šī mācībstunda ir sniegta.

Ja jūs visos savas būtības dziļumos un līmeņos sajūtiet transformāciju, tad piedošana ir pilnīga un mācība vairs neatkārtosies. Fiziskajā līmenī jūs sajutīsiet spēka pieplūdumu, šķiet, ka elpot kļuvis vieglāk un prieks ienāk katrā jūsu šūnā, modinot līdz šim snaudošo potenciālo dzīvības spēku. Jūs jutīsieties brīnišķīgi!

Jūtu un emociju līmenī, pēc mokošajām emociju vētrām un svārstībām ir atnākušas Mīlestība, Prieks un Miers. Tas tiek izjusts kā atbrīvošanās, kā brīvības sajūta un kā Pateicība! Pateicība sev un saviem skolotājiem:

-mentālā līmenī ir apzināta šīs mācības jēga. Tagad jūs bez liekām emocijām un vērtējuma mierīgi variet izstāstīt šo gadījumu citiem cilvēkiem.

-DNS līmenī (vispārējais enerģētiskais stāvoklis) Jūs sajūtiet jaunu mīlestības vibrāciju augstumu. Jūs esiet būtiski paaugstinājuši savas vibrācijas! Aizvainojuma bloka vietā, nāk ne tikai atbrīvošanās no astrālās ietekmes, jeb enerģijas zušanas negatīvo emociju ietekmē, notiek ne tikai vibrāciju paaugstināšanās, bet arī tiek redzamas tās dāvanas, kas tika slēptas zem šīs mācības. Un šīs dāvanas ir jūsu talanti, jūsu sūtības atklāšanās, tur ir iedvesma un viss radošais potenciāls, kas ļauj ieraudzīt un droši virzīties pa savas sūtības ceļu. Jo tikai tad, kad mācībstundas ir apgūtas, mums paveras īstais Dvēseles mērķis un ceļš uz šīs zemes!

Aizvainojums jumss bija sasējis rokas un kājas, bremzējot jūsu ceļu zemajās frekvencēs, kamēr tagad variet mierīgu sirdi pazvanīt savam „pāridarītājam”! Un satiekoties, pavisam dabiski pasmaidīt. Varbūt jūsu izmaiņas viņu izbrīnīs, tomēr enerģētiskā līmenī, viņš sajutīs šo atbrīvošanās un pateicības sajūtu. Tā būs burvīga atbrīvošanās no karmiskā mezgla auklām, kas bija jūs sasējušas. Viņš – jūsu karmiskais skolotājs, arī kļūs brīvs!

Visi karmiskie skolotāji ir radniecīgas dvēseles, kas ar mīlestību un līdzcietību ir nākušas uz Zemi, lai palīdzētu Jums katalizēt, atvērt jūsu Dāvanu, jūsu spējas, jūsu sūtību, kura bija apslēpta aiz karmiskajām mācībstundām, kuras, iespējams, nāca no daudzām iepriekšējām inkarnācijām. Un, tagad jūs esiet brīvi! Harmonijai, Mīlestībai, jaunām radošām idejām un to īstenošanai savā dzīvē! Tagad jūs esiet Dievi un Dievietes, Radītāji, brīvi mākslinieki, kas paši savām rokām rada visskaistāko mākslas darbu – savu dzīvi!

Avots: http://epadomi.lv/psihologija/sex/17102013-aizvainojums_un_ka_ar_to_tikt_gala

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Show Buttons
Hide Buttons
Cart